People Watching Right Now


TOMOK - Bekas Kekasih (Official Music Video)


Generating Download Link, Please wait . . .


Generated Downlodable Links


Published: 3 months ago
Click http://bit.ly/2voWTHl to subscribe Monkey Bone
Like http://www.facebook.com/the8monkeys

Single terbaru Tomok #BekasKekasih. Like, Komen & Share video muzik ini di semua platform media sosial anda! Support ok. #TOMOKTWNTY


Muat Turun & Stream:
1. Spotify: https://spoti.fi/2H0Vksm
2. Deezer: https://bit.ly/2AwpH4b
3. JOOX: https://bit.ly/2CUvfHw
4. KKBox: https://kkbox.fm/SNPgrL
5. iTunes: https://apple.co/2SJV9Di


Nada Pemanggil:
1. Maxis CRT : Dail *131*612878# and press CALL
2. Digi Caller Tunes : Dail *233*1349760# and press CALL
3. Celcom CMT : Dail *323*312668# and press CALL
4. UMobile Caller Ringtone : SMS CRM 8293964 to 28383


TOMOK - Bekas Kekasih
Lagu : Aizat Amdan, Mel Ramlan
Lirik : Aizat Amdan, Mel Ramlan
Terbitan: Monkey Bone
Idea Asal : Raja Mukhriz Raja Ahmad Kamaruddin
Video Muzik : CST Production


BEKAS KEKASIH

Ku dengar kau tak lagi bersamanya
Hidupku indah tanpamu disisiku
Tak mudah cintaku berputik lagi
Hidupku indah bersama kekasih yang baru

Kau harus terima
Itu hakikatnya
Tak seharusnya kita begini
Tak usah kembali lagi

Kau harus sedar
Tiada lagi ruang
Bersamamu
Bekas kekasih
Jangan kembali

Tak mudah cintaku kembali lagi
Hidupku indah bersama kekasih yang baru

Ku dengar kau tak lagi bersamanya
Hidupku indah tanpamu disisiku
Tak mudah cintaku berputik lagi
Hidupku indah bersama kekasih yang baru

Kau harus terima
Itu hakikatnya
Tak seharusnya kita begini
Tak usah kembali lagi

Kau harus sedar
Tiada lagi ruang
Bersamamu
Bekas kekasih
Jangan kembali

Jangan kembali bekas kekasih...


TOMOK :
Instagram : https://www.instagram.com/tomokofficial
Facebook : https://www.facebook.com/tomokofficial
Twitter : https://twitter.com/tomokofficial

FIND US, MONKEY BONE.
Instagram : @the8monkeys
Twitter : https://twitter.com/the8monkeys
Facebook - https://www.facebook.com/the8monkeys
Website - http://www.the8monkeys.com

© 2018 | MONKEY BONE | All Right Reserved


comment  Comments

Terimalah #bekaskekasih dari Tomok. Tonton sampai ke hujung MV 👌🏻 MV ini telah mula TRENDING di YouTube. Terima kasih semua.. Keep support 🔥 Juga boleh didengarkan di semua platform digital Spotify, Apple Music, iTunes, KKBox, Deezer & Joox

3 months ago

Tahniah Tomok dan Monkey Bone crew. Terbaik! Sy ada satu cadangan sbnrnya.

Sahabat saya ada release satu ebook (free utk promo) 24/1/2018 tahun lpas. Sekarang dia dah final touch utk versi penuh novel dlm bentuk paperbacks utk ebook tu.

Konsep lagu ni dan novel tu mmg sama. Dan sy fikir, mungkin boleh join sekali for good? Sekadar cadangan.

Versi novel ni, sy dah proofread mmg sgt sama. Tp utk refererence, admin boleh search :

https://play.google.com/store/books/details?id=BpZIDwAAQBAJ

Terima kasih. Dan keep it up! Assalam. Peace 👍

1 week ago

+gurl sepi kann. msa tngok tu ulang bnyk kali sbb nk pastikan 🤣

1 month ago

sungguh sedih😭

1 month ago

+gurl sepi yupp

2 months ago

+gurl sepi kawan die mati sebab kne hiv

2 months ago

Tgk lagu Drama dr Dramaband . . .
. . . Dua lagu yg ada msg tersendiri

2 days ago

Kau HaruS TIMAAAA itu hakikatnya

2 days ago

Terbaik termantap lagu ini.. thumbs up!!

4 days ago

yg dislike uh misti geng sajat

4 days ago

Lucu muka tomok heheh

5 days ago

Bro beto kl underground mmng syok

1 week ago

I'm here bcause of caprice.. U did good job bro

1 week ago

beto weh

1 week ago

YANG KECAM LAGU NI MESTI PONDAN

1 week ago

Kitorg tunggu lagu ni dkt AJL34 ♥️

1 week ago

wow cam real tomok jadi maknyah haha

2 weeks ago

Terbaikkkk Tomok

2 weeks ago

Biar betul,biar betul2

2 weeks ago

tapi pengakhiranya sungguh bermakna

2 weeks ago

siut murung aku tengok jadinya

2 weeks ago

Sebelum ajal menimpa berubahlah kaum LGBT sekalian..

2 weeks ago

lawo gila tomok jd prmpuan.

3 weeks ago

mula2 bengang tengok video tomok jd nyah. bila tgk ending baru faham. syabas tomok!

3 weeks ago

Tomok srs cute haha😂

3 weeks ago

Hari2 dgq lagu ni dkt radio #ZAYAN 👍

3 weeks ago

Deep

3 weeks ago

xpaham apa

3 weeks ago

Lirik mndalam.. tp vocal vibrato byk gila lagu ni

3 weeks ago

sajat xnk tgk ke ni?sistanyaje😅😂

3 weeks ago

Lol aku faham je makna lgu ni...asl rmai org yg xfham?

4 weeks ago

Lagu ni mmg best dan mesej dinsampaikan sgt2 bagus... Gud job tomok...

1 month ago

L.G.B.T auuummmmmmm i like~ lol

1 month ago

Sukanya bash orang ye. Haih ni lah masalah kita. Mcm mna orang jht di luar sana nk brubh kalau mcm ni prngai rkyat malaysia. Dlm hidup ni jgn pndng rendh dekt org lain. Ingt diri korang sndri blum tntu lagi msuk syurga. Yg pnting kita dkwh scra lmbut n doakn yg trbaik jelah.

1 month ago

Aku bagi kawan aku dengar lagu ni. Firstly dia marah aku sbb dia tomboi. Second dy dtg mintak maaf and ajak aku utk sama sama betulkan akidah dia. Alhamdulillah. Dh jadi bini org dah

1 month ago

Im amazed with this video

1 month ago

Aku tak tau nak gelak ke... Nak marah... Yg penting aku rase nak muntah tengok beto pakai rambut panjang... Hahahaha

1 month ago

Kenapa sih kok video klip nya jadi perempuan JELEK 😣😣

1 month ago

terbaik dari tomok...merecik dan meremang dengar lagu ni...

1 month ago

Kalau aq x baca komen mesti aq x perasan ada beto kat dlm mv ni..😌

1 month ago

video bosan,lagu sedap😂

1 month ago

terbaek lagu tomok nie..pengajarn

1 month ago

apapun video clipnya Lagu tomok tetap baik buat gua.. Apalagi suara Dan kharismanya ..
Hmm sejak bersama newboyz dari album pertama sampai akhir formasi lengkap sampai berganti dan akhirnya solo karir .. gua hapal semua dan lagu ini 2x di dengat juga udah hapal.. great job bang tomok salam dari Medan..

1 month ago

kau dh memeng kenapa tomok..getaran leher kau rosak ke..kuat sngt getaran..jgn dk dngr juri..kern juri komen skli hbs kau ubah suara..juri xleh pakai..bodoh pnya juri..kami rindu suara kau yg dulu..ikhlas dlm nyanyian..jngn ubah tomok suara kau yg lunak tu..juri xtau apa tomok..dia pndai komen je..juri tk tau peminat suara kau rmai mana dulu..nk jdi juri pn jngn tunjuk sngt bodoh n tk tau apa..smpai skrng aku bnci juri yg komen kau tu tomok..

1 month ago

Tabik springlah dkt Beto.Btul2 nmpk mcm mak nyah

1 month ago

Semoga sesiapa yang berubah selepas dengar lagu ini, teruskan perubahan dan tetaplah kuat. Dan semoga Tomok dan semua kru terlibat mendapat ganjaran dari Dia yang Maha Esa.
Hidayah milik Allah.

1 month ago

yg real laki ngaku pompuan tgedik2 ngn sore seram ko like..tomok n beto berdakwah ngn lirik simple tp dlm ko kecam.adoii..

1 month ago

Aq memula x minat lagu ni tapi tersuka bila arrian yg nyanyi😂

1 month ago

Oooooo...macam nie rupa kalau si tomok nie nak jadi pondan...hahahahahah

1 month ago

Beto punya muka..Xcam sgt...Tp nmpk la muka kelakian tue

1 month ago

yg dislike tu msti golongan LGBT..hahahha

1 month ago

Alaaa.. boleh tak ni buat drama...mcm best tengok tomok dlm mtv ni.

1 month ago

Ape2 pun tetap haram berpakaian mcm perempuan.bukan nak kecam tapi nak bagitahu kat netizen je supaya takde yang buat lepas ni.yang dah lepas tu biarlah.

1 month ago

beto comeyyyy😍

1 month ago

rasanya Beto tu takyahla pakai baju nampak lutut. Lutut is aurat la. Berlakon x berlakon tetap berdosa samada aurat laki atau perempuan.

1 month ago