People Watching Right Now


Pujaan Hati Kanda | Episod 10


Generating Download Link, Please wait . . .


Generated Downlodable Links


Published: 1 month ago
Pelakon : Remy Ishak, Mira Filzah, Sarah Hildebrand, Syazwan Zulkifly, Adik Aydeen Mikael, Elisya Sandha, Mustaqim Bahadon, Dian P. Ramlee, Aida Khaleeda, Reen Rahim, Taufiq Hanafi, Catriona Ross, Omar Abdullah
Penulis Skrip: Intan Zarina Mohd Yassin
Pengarah: Eoon Shuhaini

Danny serba salah untuk menghubungi Tiara yang sudah bergelar tunangan orang. Sikap baran dan cemburu Pali makin menjadi-jadi hingga sanggup mengasari Tiara. Rosnah hilang sabar lalu mahu memutuskan pertunangan anaknya. Lantaran dendam, Pali bertindak mengasari Rosnah dan sanggup melakukan cubaan merogol Tiara di hadapan Rosnah.
#PujaanHatiKanda

Tonton episod penuh di :
http://www.tonton.com.my
https://www.youtube.com/user/TV3MALAYSIAOFFICIAL


comment  Comments

Setan btl pali ni..ehhhhh bnci btllll

5 hours ago

Dlm aku bnci si suria ni aku gelak jgk hahah tgk watak dia ni

6 hours ago

Ni semua gara2 si suria ni..bnci btl tgk..mak tiara pon ni mcm kalah dgn si anknya suria tu

6 hours ago

Syazwan Zulkifly ko kalau berlakon tak penah tak mantop. ko memang buat aku menyampah siot hahaha. kelassss ko berlakon.
Mira Filzah, great acting. bersahaja. you are a natural actor. boleh pegi jauh. lakonan macam orang lama. keep it up dear.

22 hours ago

dlm episode ini aku plg respek lakonan syazwan....mmg rasa nk bunuh dia je rasa...terbaiklah

4 days ago

Memang tak larat lah kalau dapat tunang atau laki macam pali ni. Astagfirullah jauhilah setiap perempuan dari lelaki berkelakuan macam dia:(

5 days ago

penat tengok Cerita nie... Buat aku tersenyum sampai telinga 😂😂😂

1 week ago

4:41- 4:44 tu mcm si pali berkeliaran je kat luar tingkap tu...baju mcm sama si pali..adehh tul x ni

1 week ago

Dlm episod ni mak nya lembut sngr

1 week ago

35:36 " abang je ... Abang je " ALAHAI CUTEEE

2 weeks ago

Haih geram lak aku ngan pali ni. buat malu nama aku je

2 weeks ago

Pali baju macam asyik berpeluh je ?

2 weeks ago

poyo pali

2 weeks ago

best cerita die

2 weeks ago

8:15
10:10 - 10:55

Ayat Tiara win !

2 weeks ago

Geram sama pali

2 weeks ago

Geram pulak aq ngn si pali nie....nk hempok2 dia

2 weeks ago

Tak cukup masak lah penulis ni

2 weeks ago

Weh biasanya aku tak emotional tau tgk drama Melayu...ni org panggil aku pun dah tak dengar dah.

3 weeks ago

Mak dia kenapa useless sangat eh

3 weeks ago

Benci gile dowh aq kat pali EIIII NK SEPAK JER DIA NI EEE KLAU AQ ADE KT DLM TV TU AQ BUNUH DIA

3 weeks ago

Benci gile ngan suria dgn naim tuu👿👿

3 weeks ago

Tkde org nak santau pali ke

3 weeks ago

21:20 kluar kete, batt mic tergantung.

3 weeks ago

Gerammnya nengok c pali ni..gonjol2 je perangai

3 weeks ago

Kuang ajo punya jntan blm kawen dh bg tgn...kli dh kawen sepak terajang kot tiara dpt..paliiiiii...aku x ska sma mcm kak suu n naim tu

3 weeks ago

Aku bka utube ni sbb nk tgk iqyyyyy.. Comeyyyy sgt.. Time dia bersuara ...suara beso..comel...gerammml sgt ..mcm nk cubit2

3 weeks ago

brlakon pon agk2 la

3 weeks ago

menyakitkan hati laa watak pali dgn kak su ney..tp lawak jgklaa..hahaha

4 weeks ago

lucu pulak pali ni hahahahah

4 weeks ago

Why comel sgt Tiara masa mengadu kat Danny..

4 weeks ago

Phone ni x boleh whatsaap tau... boleh sms dengn mesej jer🤔🤔🤔 hahaha

4 weeks ago

Jgnkn tiara,sy pun takut dgn c pali ni, mcm org gila😂😂

4 weeks ago

I know how it feels kena paksa buat smth we don't like :(

4 weeks ago

moga pali tak putus asa dapatkan tiara.. aminn..

4 weeks ago

Aq kalau dapat adik beradik mcm kak su and abang long tu dh lama aq cepuk sekor2

1 month ago

Aku benci dengan pali tu

1 month ago

Is the best pemeran pali di film ini mesti dapat aktor antagonis terbaik...salam dr indonesia

1 month ago

sakit hati pulak tngok c paliiiii tu

1 month ago

Xsuke k.sue.. gedik

1 month ago

Pali ni hawaq oi haha ketegaq😂😠

1 month ago

Pali selalu menyesal lepas dia buat sesuatu.😂😂😂

1 month ago

Haram seseorang menikahi perempuan Tu kalau lelaki Tu berniat menzalimi

1 month ago

14:12 comel je tengok Iqi tu

1 month ago

xsukeeeeeee watak paliii meluattt

1 month ago

Scene lam kete tu baby iqy mmg xwjud kan...haha!..masuk n kuar je ade...

1 month ago

oo ni la scene Pali tampar tiara tp iqy sbnrnya tgh tido..sebelum scene ni Pali y tidurkan iqy.. Lena betul la dak bam bam ni tidur

1 month ago

Serius...mak Tiara mmg jenis simple-minded person...

1 month ago

Sedih part 12:27

1 month ago

Blh tk aku ckp yg unlike vid ni ad yg sbb dia bnci pali nn kakak nn abng dia

1 month ago